Éjjel-nappali beteg gyermekszállítás

adománygyűjtés

Éjjel-nappali beteg gyermekszállítás

Cél
60000000 Ft

Elért
275000 Ft

Az egyik kisgyermek esetében megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy a betegszállító nem vitte el a gyereket, mert nem a legközelebbi kórházba kellett volna vinni, hanem a budapesti Heim Pál kórházba. Mivel az orvos nem volt bent éjszaka, ezért a betegszállító nem vitte el a gyereket, akinek így egészen reggelig kellett várnia, amíg sikerült feljutnia Budapestre. A szülők nem rendelkeznek jogosítvánnyal, ezért a nagybácsi szállította be a gyereket reggel. Itt megkapta a szükséges fájdalomcsillapítást, de erre egész éjszakán át kellett várnia.

Ezért gondoltunk arra, hogy ezekben a megyékben létrehoznunk egy betegszállító szolgáltatást. A telephely Pásztó, Kerecsend, illetve Felsőzsolca lenne, ahonnan könnyen és viszonylag gyorsan el tudjuk érni Nógrád, Heves és Borsod megye kisebb településeit is kizárólag a gyerekek szolgálatában.

A szükséges összeg fedezi a 3 telephely létesítését és a megfelelő mennyiségű gépjármű vásárlást, 3 csarnok építését és ezek fenntartásának költségeit legalább egy éven keresztül.

Amennyiben úgy érzi, hogy ezt a projektünket szeretné támogatni, kérjük,  utaláskor a közleményrovatban, tüntesse fel, hogy <betegszállítás>.

Köszönjük!

További támogatottjaink

csalogany-iskola

Csalogány Iskola

autizmus

Cél
700000 Ft

Elért
700000 Ft

Sanitatem Támogatom

SOTE II. sz. Gyermekklinika

Cél
500000 Ft

Elért
350000 Ft

Sanitatem Támogatom

Iratkozzon fel hírlevelünkre, kövesse az adományok útját és értesüljön a támogatandó gyermekekről!