Éjjel-nappali beteg gyermekszállítás

Éjjel-nappali beteg gyermekszállítás

60000000 Ft

275000 Ft

Az egyik kisgyermek esetében megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy a betegszállító nem vitte el a gyereket, mert nem a legközelebbi kórházba kellett volna vinni, hanem a budapesti Heim Pál kórházba. Mivel az orvos nem volt bent éjszaka, ezért a betegszállító nem vitte el a gyereket, akinek így egészen reggelig kellett várnia, amíg sikerült feljutnia Budapestre. A szülők nem rendelkeznek jogosítvánnyal, ezért a nagybácsi szállította be a gyereket reggel. Itt megkapta a szükséges fájdalomcsillapítást, de erre egész éjszakán át kellett várnia.

Ezért gondoltunk arra, hogy ezekben a megyékben létrehoznunk egy betegszállító szolgáltatást. A telephely Pásztó, Kerecsend, illetve Felsőzsolca lenne, ahonnan könnyen és viszonylag gyorsan el tudjuk érni Nógrád, Heves és Borsod megye kisebb településeit is kizárólag a gyerekek szolgálatában.

A szükséges összeg fedezi a 3 telephely létesítését és a megfelelő mennyiségű gépjármű vásárlást, 3 csarnok építését és ezek fenntartásának költségeit legalább egy éven keresztül.

Amennyiben úgy érzi, hogy ezt a projektünket szeretné támogatni, kérjük,  utaláskor a közleményrovatban, tüntesse fel, hogy <betegszállítás>.

Köszönjük!

További támogatottjaink

SOTE II. sz. Gyermekklinika

500000 Ft

150000 Ft

Sanitatem Támogatom

csalogany-iskola

Csalogány Iskola

autizmus

700000 Ft

550000 Ft

Sanitatem Támogatom

Iratkozzon fel hírlevelünkre, kövesse az adományok útját és értesüljön a támogatandó gyermekekről!